Ulvila liian vahva Kumurin naisille

15.7.2021

Kumurin naiset nauttivat lämmöstä ja hengestä Ulvilan kentällä.
Kumurin naiset nauttivat lämmöstä ja hengestä Ulvilan kentällä.

Naisten aluesarjan kovimmaksi joukkueeksi uumoiltu Ulvilan Pesä-Veikkojen naisryhmä oli juuri niin vakuuttava kuin arveltiinkin. Kumurin naisille jäi muistoksi vain hyvä mieli, kun UP-V emännöi kotivoiton 2-0 (15-3, 6-1).

Molemmat jaksot olivat hetken tasalukemissa 1-1 ennen kuin kotijoukkue sai rytmin päälle. Kumurin avausjuoksu syntyi Satu Kunnarin oivalluksella livahtaa harhaheitolla aina kakkospesältä kotipesään saakka. Toinenkin juoksu syntyi ulvilalaisten huonolla heitolla Mari Helisevän tuomana. Jakson kolmas juoksu oli kiikoislaista tekoa Laura Mäkitalon juostessa ja Anniina Lankisen lyödessä.

Toisella jaksolla Kumurin ulkopeli parani, mutta yli 30 asteinen helle vei parhaan terän sisäpelistä. Jakson ainokainen syntyi upealla Salla Sankari-Koskisen kakkospesän puhkaisulla, jotta kotiin kiiti kakkospesältä saakka Marjaana Takalo.

UP-V oli vahvempi niin lyöntipelissä kuin ulkopelin liikkeessäkin. Kumurin parhaana palkittiin ulkokentän polttolinjalla uurastanut Linda Kaasalainen. 

Kumuri jatkaa pelejään uljaan Ulvilan stadionin jälkeen ensi viikolla kotikentällä Varilassa. Maanantaina 19.7. Kumuri kohtaa heti uudelleen sarjan kärkijoukkue Ulvilan Pesä-Veikot. Perjantaina 23.7. Varilaan saapuu Ylöjärven Pallo. Ottelut alkavat klo 18.00 ja kannustaminen on sallittua!