Lapset harjoittelemaan

23.1.2021

C-pojat pääsivät ensimmäisinä kokeilemaan lyömistä uuteen isoon lyöntiverkkoon.
C-pojat pääsivät ensimmäisinä kokeilemaan lyömistä uuteen isoon lyöntiverkkoon.

Kumurin juniorit pääsivät maanantaina 18.1.2021 jälleen pesäpallon lajiharjoittelun pariin seitsemän viikon tauon jälkeen. Äetsän koulu oli saanut joulutauon aikana uuden lyöntiverkon.

Jippii! -sana kuvaa parhaiten tuntoja, kun harjoituskausi sai alkaa uudelleen. Poikkeusolot keskeyttivät seitsemän viikon ajaksi pesiksenkin harjoittelun ja paluu lajin ja kavereiden pariin oli hyvin odotettua.

Paluusta teki vielä mainiomman se, että Sastamalan kaupunki oli panostanut Äetsän koululle pesäpallon lajiharjoitusolosuhteiden parantamiseen roimasti. Salin ovet olivat saaneet vahvikkeita kestääkseen paremmin mahdollisia ohiheittoja. Ja mikä parasta, saliin oli saatu uusi lyöntiverkko ja kiinnitys/nostolaitteet verkon asennuksen helpottamiseksi. 

Kumurilla on maanantaisin kaksi lasten harjoitusryhmää.

klo 17.00-18.15 illan alussa palloa lyövät C-pojat (2005-06 syntyneet)

klo 18.15-19.30 toinen ryhmä on D-tytöt (2007-08 syntyneet) sekä E-pojat (2009-10 syntyneet), jotka siis treenaavat yhdessä talven aikana

Ryhmiin otetaan myös uusia innostuneita harjoittelijoita. Harjoituksia ohjaavat Virpi Lehto ja Mika Mikola. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä Virpiin puh. 050 5318545.

 

Kumuri noudattaa THL:n ja AVI:n antamia turvallisuussuosituksia. Tilanteen voi tarkastaa täältä