Lady-Pesikseen voi ilmoittautua nyt

12.4.2021 klo 20

Kumurin Ladyt ovat kauden aikana pelanneetkin, kuva viime vuoden Turun turnauksesta.
Kumurin Ladyt ovat kauden aikana pelanneetkin, kuva viime vuoden Turun turnauksesta.

Naisille järjestettävä Lady-Pesis sisältää vähintään 12 ohjattua harjoituskertaa ja se on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille naisille. Se on ohjattua kuntoliikuntaa ja aiempaa osaamista ei vaadita vaan iloinen asenne ja innostus riittävät. Lady-Pesis on pesäpallotaitojen harjoittamista ja pelaamista harrastepesissäännöin.

Tulevalle kesälle toiminta on tuttua jo edellisiltä kausilta, mutta harjoituspäivä vaihtuu Kumurin toiminnan laajentuessa. Harjoituspäivä on tänä kesänä maanantai ja kellonaika 17.30-19.00. Harjoitukset ovat Varilan pesiskentällä Sastamalassa ja ohjaajina toimivat tutusti Taru Kariniemi ja Mari Helisevä.

Lady-Pesis alkaa maanantaina 17.5. mikäli se tuolloin sallitaan. Kaikki riippuu ns. exit-suunnitelman luomasta aikaikkunasta. Kumurissa varasuunnitelmia on kuitenkin luotu vallitsevien poikkeusolojen vuoksi. Plan B: toiminta käynnistyy koulujen päättyessä eli maanantaina 7.6. ja plan C: toiminta käynnistyy vasta juhannuksen jälkeen maanantaina 28.6. Pesistoiminta ulkona on kuitenkin terveysturvallista, sillä turvavälit on helppo säilyttää toiminnan aikana ja käsidesiä on käytettävissä.

Lady-Pesis on maksullista toimintaa eli 40 euroa koko kesän maksuna sisältäen ohjatut harjoitukset ja välineiden käytön. Lisäksi jokainen ostaa itselleen harrastepassin 10 euroa (tai vakuutuksellisena 39 euroa). Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta.

Ilmoittautuminen tapahtuu etusivulla olevalla lomakkeella.