Pesisliikkari käynnistyy Sastamalassa

4.5.2021


Pesiliikkari on iloista pienten lasten palloilua. Kuva on Jyväskylästä.
Pesiliikkari on iloista pienten lasten palloilua. Kuva on Jyväskylästä.

Koronarajoitusten vihdoin ja viimein helpottuessa Sastamalan Kumuri aloittaa ihan uuden toiminnan perheen pienemmille lapsille. Kyseessä on 4-7 -vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu pesisliikkari. Toiminnan on tarkoitus käynnistyä tiistai-iltaisin Vareliuksen kentällä heti kesäkuun alussa.

- Pesisliikkari oli tarkoitus aloittaa ensin viime marraskuussa ja sitten tammikuussa, mutta rajoitukset sotkivat kaiken muunkin toiminnan. Vedimme jo henkselit tämän uuden toiminnan käynnistämisen yli, mutta kyselyjen myötä heräsi uusi innostus pesisliikkarin käynnistämiseen, valottaa seuran puheenjohtaja Sami Ristimäki.

- Koska kyseessä on näin pienten lasten ryhmä, kaipaamme toimintaan vielä 2-3 ohjaajaa lisää. Jos siis sinulla on 4-7 -vuotias lapsi ja haluaisit tunnin viikossa viettää hänen kanssaan monipuolisesti palloillen, otahan rohkeasti yhteyttä, vinkkaa Sami.

Ryhmään otetaan maksimissaan 20 lasta ja ohjaajia tulee olla yhteensä 4-5. Ilmoittautuminen avataan toukokuun puolivälissä tai heti, kun pari ohjaajaa on löytynyt lisää.

 

Yhteydenotot

Sami Ristimäki
p. 050-5431423  
sami.ristimaki@hotmail.com