Pesisliikkari sopii alle kouluikäiselle

22.5.2021


Kumurin uusi tuote Pesisliikkari innostaa lapsia mukaansa jo 4-7-vuotiaina.

Tärkeintä on liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä monipuolisen liikunnan ja motoristen perustaitojen omaksuminen. Aktiivisuutta haetaan ilon ja onnistumisten kautta.

Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja, leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti. Pesisliikkarissa harjoitellaan myös pesäpallon alkeita leikin varjolla. Pesisliikkarin tunnit koostuvat leikeistä ja viitepeleistä, jotka sisältävät monipuolista liikuntaa sekä pesäpallotaitoja.

Kumurin pesisliikkari alkaa tiistaina 1.6. Paikkana on Vareliuksen koulun tekonurmikenttä ja kellonaika 18.15-19.15 tiistaisin. Toiminta on suunniteltu toteutettavan ainakin kymmenen kertaa, mutta mahdollisesti jatkoakin on luvassa.

Mukaan voidaan ottaa vain 15 innokasta lasta, sillä ohjaajia olisi kaivattu enemmän. Ilmoittautuminen pesisliikkariin tapahtuu etusivun lomakkeella. Ja kannattaa toimia pian, sillä liikkariryhmä täyttyy vuorenvarmasti ja nopeaan.

p.s. Jos haluat ohjaajaksi ja samalla varmistaa oman lapsesi mukaan pääsy, ota rohkeasti yhteyttä Sami Ristimäkeen puh. 050-5431423.