Lähellä oli, mutta ei tarpeeksi

1.7.2021

Kumurin naiset olivat jo yhden palon päässä historiansa ensimmäisestä sarjapisteestä Hämeenkyrössä, mutta haaveeksi se vieläkin jäi. Nälkää siis riittää seuraaviin peleihin.

Hämeenkyrön Räpsän ja Sastamalan Kumurin naiset pelasivat kuten ennakoitiinkin varsin tasaväkisen pelin Hämeenkyrön pesäpallokentällä. Kotijoukkue nappasi täydet kolme pistettä, kun se voitti 2-0 (7-4, 5-4).

Räpsä vei hieman ensimmäistä jaksoa ja Kumuri yritti seurata. Kumpikin joukkue teki virheitä kuten harhaheittoja ja vapaataipaleita, mutta melko tasaiseen tahtiin. Kumurin aseet jäivät kuitenkin piippuun, eikä Räpsän tarvinnut esittää parastaan voittaessaan kauden ensimmäisen jakson.

Toisella jaksolla puolestaan Kumuri oli niskan päällä kolme vuoroparia. Mutta viimeisen tasoittavalla vuorolla muutama ulkopelivirhe nosti Räpsän rinnalle ja sitten ohi voittoon.

Kuuma kesäinen aurinko oli kutsunut kaverikseen "tonttuja" tai ainakin lahjoja annettiin, sillä Kumuri sai peräti viisi juoksuistaan harhaheitoilla tai vapaataipaleilla. Toisaalta Kumuri oli vielä anteliaampi lahjoittaen kuusi juoksua samalla tavalla Räpsälle.

Kumurin parhaana palkittiin polttolinjalla hienosti liikkuneet ja palloja kahmineet Satu Kunnari ja Linda Kaasalainen. Kaksi juoksua toivat sekä palkittu Linda Kaasalainen että Laura Mäkitalo.

Kumurin seuraava peli on myös Hämeenkyrössä. Tuo ottelu pelataan lauantaina 10.7. klo 18.00.