Pesisturnauksessa juoksujuhlat

23.7.2021

Kumurin F-ikäiset ottivat heti ensimmäisestä ottelusta avausvoiton Ikaalisten Tarmosta.
Kumurin F-ikäiset ottivat heti ensimmäisestä ottelusta avausvoiton Ikaalisten Tarmosta.

Torstai oli Kumurille viiden voiton päivä!

Sanotaan, että torstai on toivoa täynnä. Tässä tapauksessa myös voittoja, sillä torstain Sastamalassa järjestetty pienpesisturnaus oli täydellinen onnistuminen Kumurille niin pelikentällä kuin tapahtuman järjestelyissä.

Kumurin F-ikäisten tänä kesänä koottu joukkue pelasi ihka ensimmäiset viralliset ottelunsa Varilan kentällä. Avauspelissä vastassa oli Ikaalisten Tarmo. Alkujännityksen jälkeen Kumurin lasten lyöntipeli aukesi oikein kunnolla ja kentällä nähtiin vauhdikas lyönti-iloittelu. Kumuri nappasi voiton juoksuin 20-14.

Toisessa pelissä pelikumppanina toimi Hämeenlinnan Paukku. Ottelusta muodostui samanlainen lyöntijuhla ja Kumurin voittolukemat olivat nyt 20-17. Kumurin tsemppipelaajina turnauksessa palkittiin Mikael Sulasuo ja Hugo Järvinen.

Samassa turnauksessa Kumurin D-tytöt pelasivat Sylvään kentällä. Joukkue nappasi samoin kaksi voittoa pitäen ulkopelin tiiviimpänä kuin pelikumppaninsa. Pesäsudet Säkylästä kaatui juoksuin 26-6 ja Ylöjärven Pallo vastaavasti 18-8. Turnauspelaajina huomioitiin Kumurista Frida Nykvist ja Hilja Hongisto.

 

Samana iltana Kumurin E-pojat kävivät pelaamassa aluesarjan ottelun Ylöjärvellä. Tasainen vääntö oli ennakoitavissakin joukkueiden kesken, mutta pelistä kehkeytyi oikea trilleri, sillä molemmat voittivat niukasti jakson ja ratkaisua haettiin kotiutuskisasta. Vasta useamman kotiutuskisakierroksen jälkeen Kumuri selviytyi voittajana 2-1 (11-9, 5-6, 7-6). Kumurin voittoisasta joukkueesta palkittiin Eetu Heikkilä ja Toivo Ojala.