Kumurin naiset päättivät kauden varsin erikoisella esityksellä

20.8.2021

Julia Ruisniemi osoitti taitonsa kärkietenijänä tuoden kaksi juoksua. Kolmospolttajana hän poltti kotiin useamman etenijän.
Julia Ruisniemi osoitti taitonsa kärkietenijänä tuoden kaksi juoksua. Kolmospolttajana hän poltti kotiin useamman etenijän.
Inge Niemisen lyönnit olivat kovia ja tehokkaita.
Inge Niemisen lyönnit olivat kovia ja tehokkaita.

- Samassa paketissa taisi olla kauden paras taistelujakso ja heikoin sisäpelijaksomme, luonnehti Kumurin peliä johtanut Mika Mikola kauden viimeistä peliä Ylöjärvellä.

Kumurin naiset päättivät kauden varsin kaksijakoisella pelillä Ylöjärvellä. Avausjaksossa joukkue taisteli viimeiseen saakka ja oli jopa lähellä yllättää kotijoukkueen. Toisella jaksolla ei sitten tapahtunut mitään ja Ylöjärven Pallo voitti 2-0 (6-5, 14-0).

- Peli oli kuin kiipeilyä kohti Himalajan huippua ja sitten syöksy Baikalin pohjalle. En tiedä miksi sudenviitta vaihtui lampaannahkaan, naurahti pelinjohtaja Mikola.

Kumuri aloitti pelin hienoilla lyönneillä ja teki heti alkuun kaksi juoksua Kertu Koivun ja Inge Niemisen upeilla lyönneillä. Sama vire säilyi läpi avausjakson. Parin vuoron aikana joukkue antoi vain yhden juoksun. Ulkokenttä liikkui ja palloja hamuttiin räpylään taisteluilme päällä. Varsinkin lukkari Virpi Lehto pyöritti peliä mallikkaasti.

Kolmannessa vuorossa fiilistä nostatti takakentän puhkaissut Saara Peurala, jonka lyönnillä syntyi kaksi juoksua. Jokerina aloittanut Julia Ruisniemi kipitti menestyksellä pesänvälejä juoksujen arvoisesti. Myös Ylöjärvi onnistui lyömään pari kertaa pallon maisemaan, mutta vastaavasti sekoili hölmöjä paloja. Viimeisessä vuorossa kokemus kuitenkin riitti ja kotikatsomo kiitti, sillä Ylöjärvi nousi väkisin 3-5 tilanteesta jaksovoittoon.

Jälkimmäisestä jaksosta ei Kumurin näkökulmasta kannata kertoa juuri mitään. Se oli koko kauden aikana ainoa jakso, jossa Kumuri ei kyennyt juoksuja tekemään. Kauden heikoin sisäpelijakso sai vielä kumppaniksi ulkopelijakson, jossa joukkue lahjoitti harhaheitoilla neljäsosan koko kauden harhaheittojuoksuista. Ylöjärven joukkue marssi murskavoittoon.

Kumurin joukkueesta palkittiin kaksi juoksua tuonut Julia Ruisniemi ja juoksun lyönyt Inge Nieminen. Kaksi juoksua löi Saara Peurala ja kaksi juoksua toi Virpi Lehto.