Kiikoinen Sastamalan pesismestari

11.9.2021

Onnittelut puulaakimestareille!
Onnittelut puulaakimestareille!

KiiMa Kiikoisista vei Sastamalan puulaakin mestaruuden. Hopeaa nappasi viime kauden mestari Sep-pot ja kolmanneksi sijoittui TPT.

Kauden 2021 puulaakisarja huipentui, kun Varilan pesäpallopyhättöön kerääntyi runkosarjan neljä parhaiten sijoittunutta joukkuetta.

Ensimmäisessä välieräpelissä toisensa kohtasivat Kiima Kiikoisista ja MoU Mouhijärveltä. Peli oli hyvin tasokas ja ulkopelin juhlaa. Runkosarjan voittanut Kiima sai MoU:n joukkueesta tiukan vastuksen ja ottelu oli erittäin tasainen. Ottelu päättyi lopulta Kiiman voittoon 3-1 ja Kiima eteni finaaliin.

Toisessa välieräpelissä Nurmeksen Sep-pot lähtivät hakemaan revanssia TPT:stä, sillä TPT onnistui runkosarjan keskinäisessä pelissä voittamaan Sep-pot. Tällä kertaa Sep-pot väänsi pikku hiljaa otteen itselleen ja vei lopulta voiton juoksuin 9-1 edeten finaaliin.  

Pronssipeli poikkesi välieräpeleistä ja oli päivän juoksurikkain ottelu. Ottelussa johtoasema vaihteli vuorotellen MoU:n ja TPT:n välillä. Kisaväsymystä alkoi näkyä viimeisellä vuoroparilla molemmin puolin. Jännitysnäytelmä päättyi TPT:n voittoon 25-23 ja TPT nappasi pronssia.

Illan finaalissa Nurmeksen Sep-pot lähtivät puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Voiton nälkäinen KiiMa lähti tiukalla otteella haastamaan ja tavoittelemaan himoittua puulaakisarjan pokaalia. Ottelu oli todella tasainen ja molemmat joukkueet pistivät parastaan. Lopulta KiiMa sai ratkaisevan juoksun viimeisellä lyöntivuorollaan ja nappasivat mestaruuden juoksuin 3-4.

Sastamalan Kumuri kiittää kaikkia paikalla olleita pelaajia, taustajoukkoja, katsojia ja talkoolaisia mahtavasta päivästä, aivan mieletön yhteinen päätös puulaakisarjalle.

Ja onnittelut mestarijoukkueelle Kiikoisiin!