Kumurin vuosi huipentui pelikentällä

31.12.2021

Hallissa pelaaminen oli aivan uusi kokemus Kumurin tytöille.
Hallissa pelaaminen oli aivan uusi kokemus Kumurin tytöille.
Tervemenoa kausi 2021 ja tervetuloa kausi 2022 !!!
Tervemenoa kausi 2021 ja tervetuloa kausi 2022 !!!

Kumurin D-tytöt saivat pelata vuoden 2021 viimeisen pesisottelun maassamme. Joukkue osallistui Turussa pelattuun turnaukseen uudenvuoden aattona.

Kumurin D-tytöt saivat kokea aivan jotain uutta ja erilaista keskellä joululomaa, kun joukkue säntäsi pelaamaan Turun Impivaaraan halliturnaukseen. Kukin D-tyttöjoukkue pelasi kaksi peliä ja nautti upeista pelioloista.

Kumurin tytöt kohtasivat ensin Turku-Pesiksen. Emäntäjoukkue on saanut hieman enemmän tuntumaa hallioloista ja osoitti myös sen verran paremmuuttaan. Kumurin tyttöjä jännitti kaikki mahdollinen kuten uudet olosuhteet tai joulutauon jälkeinen tapaaminen. Ensimmäistä peliä voisi hyvin kuvata sanalla huti, sillä pallo ja maila eivät monestikaan kohdanneet toisiaan Kumurin sisävuoroilla. Turku-Pesis voitti pelin juoksuin 7-3.

Toisessa pelissä Kumurin tytöt pelasivat Laitilan Jyskeen kanssa. Jyske tiedettiin viime kesästä todella kovaksi joukkueeksi. Tällä kertaa Kumurin tytöt kuitenkin pystyivät taistelemaan erinomaisesti. Alkujännitys oli ensimmäisen pelin myötä kaikonnut. Kumuri otteli hyvin tasapäisesti eikä viime kesän Laitilan ylivoimaa nähty. Kumurin tytöt ovat kehittyneet syksyn harjoittelussa aimo harppauksin, sillä lukemat olivat vain 13-8 Laitilan hyväksi.

Toisessa pelissä onnistujia oli joukkueellinen. Sykähdyttävintä oli Jutta Hirvosen upea kunnarilyönti, mikä hallioloissa on perin harvinaista. Harjoittelun myötä kehittymistä osoitti varsinkin keskikenttää hallinnut Linnea Lähde. Ulkopelissä Frida Nykvist pysäytti varmasti palloja. Milla Ylijoki puolestaan kahmi palloja räpyläänsä laajalta alueelta ja iski vihaisia sivalluksia kakkosrajaan. Jokainen täytti ruutunsa erinomaisesti ja tästä on hyvää jatkaa harjoittelua tammikuussa.

 

Kumurin D-tytöt toivottavat kaikille hyvää uutta vuotta eli Pesis 100 juhlavuotta !!!