Vieläkö osut palloon? Tule lyömään 17.5.

9.5.2022

Palloa saa lyödä tiistaina 17.5. Varilassa.
Palloa saa lyödä tiistaina 17.5. Varilassa.

Sastamalan Kumuri järjestää viime kevään tapaan LYÖNTITALKOOT. Suosituksi muodostunut tapahtuma on tiistaina 17.5. klo 17-21 Varilan kentällä. Kaikki on tehty helpoksi: paikalla on tarvittavat välineet sekä syöttäjät ja kiinniottajat – kuka tahansa voi tulla lyömään palloa.

Kumuri rakentaa kentälle kolme lyöntipistettä: kaksi lyöntiryhmää ja yhden verkkolyöntipaikan. Lyöntipaikoilla on lukkari ja kiinniottajia. Verkkopisteellä on tutka, joten lyönnin kovuuttakin pääsee testaamaan. Pieniä lapsia varten on omat pisteensä kuten lyöntiteline ja pehmeitä palloja.

Illan perusidea on selvä: kukin lyöjä lyö aina tarkalleen kymmenen lyöntiä. Tämän jälkeen hän käy merkitsemässä nimensä lyöntilistaan. Tavoitteena on illan aikana saada kokoon tuhat lyöntiä. Viime keväällä menestys oli valtava, sillä lyöntejä tuli yli 2000.

Tiistai-iltana paikalla on myös Koppisauto, jolla on mukanaan Suomi-Pesiksen uusia välineitä. Joten oman räpylän tai mailankin voi vaikka helposti ostaa samalla, kun käy pesistaitoja kokeilemassa.

 

Tervetuloa lyömään palloa!