Kumurin naiset nousivat takaa voittoon

14.6.2022

Marjo Iivari (edessä makuulla) sai tuulettaa makeaa voittoa muun joukkueen kanssa.

Marjo Iivarin "suutarit" pelastivat Kumurin naiset Hämeenkyrössä. Kumurin naisten peliä Hämeenkyrössä voisi kuvata sanalla sekamelska. Siitä huolimatta tuloksena oli puhdas voitto 2-0 (4-2, 7-5).

Ottelun alku oli jo erikoinen. Kumuri avasi sisävuorolla saaden kasaan vain kolme nopeaa paloa. Kun Kumurin lukkari Jutta Hirvonen sai pelipallon ensi kertaa käteen, ihmetteli hän, miksi peliä pelataan miesten pallolla. Tuomarit totesivat tilanteen todeksi ja peli aloitettiin uudelleen alusta.

Kumurin peli oli tällä kertaa hyvin tukkoinen. Jarru päällä pelannueesta joukkueesta vain Marjo Iivari onnistui kotiutuksissa ja nämäkin juoksut syntyivät poskiosumalyönneillä. Joukkueen ulkopeli oli kuitenkin alkukauden tapaan rautaisen hyvää ja se riitti tuomaan jaksovoiton.

Tukkoisuus jatkui toisella jaksolla eikä sisäpelin nuhaisuus auennut missään vaiheessa. Osasyynsä oli Räpsän lukkari Iida Peltoniemen otteilla. Hämeenkyrön Räpsä sen sijaan heräsi ja oli selvästi edellä koko ajan. Iivari jatkoi onnistuneita tussahduksia kahden juoksun arvoisesti. Myös erinomaisesti pelannut lukkari Jutta Hirvonen onnistui lyömään yhden juoksun.

Kumuri tuli viimeiseen tasoittavaan vuoroon 5-3 tappiolla. Räpsän roima harhaheitto tuotti kerralla kaksi juoksua ja peli oli tasan. Ote oli siirtynyt hetkessä kumurilaisille. Voittojuhlat sai aikaan jälleen Marjo Iivari, jonka maanuoliainen kakkospesästä livahti pesävahdin räpylän alta ja tuloksena oli juoksu ja kunnari.

Etenijäjokeri Anni Jääskelä oli tehokas ja nappasi kolmella tuodulla juoksulla palkinnon. Toinen palkittu oli lukkareista pidemmän korren vetänyt Jutta Hirvonen. Juoksuja Kumurille toivat myös Linda Kaasalainen (3), Kertu Koiv (2) ja Saga Stenberg (1).