Kumurin naisille tahtovoitto Ylöjärvellä

21.6.2022

Ylöjärven Pallo ja Sastamalan kumuri saivat pelata erinomaisissa oloissa vuoden pisimpänä kesäpäivänä Ylöjärvellä.
Ylöjärven Pallo ja Sastamalan kumuri saivat pelata erinomaisissa oloissa vuoden pisimpänä kesäpäivänä Ylöjärvellä.
Täysillä mennään supervuoroon! Ja se riitti kolmanteen peräkkäiseen voittoon.
Täysillä mennään supervuoroon! Ja se riitti kolmanteen peräkkäiseen voittoon.

Kai sitä voi jo puhua voittoputkesta, kun Kumurin naiset hakivat kolmannen voiton peräjälkeen. Tällä kertaa kyseessä oli todellinen tahtovoitto, kun Ylöjärveltä sai lähteä supervuoron jälkeen kotimatkalle 2-1 (5-4, 4-6, 4-1) voitto mukanaan. Samalla Kumurin naiset nousivat hetkellisesti sarjan kärkipaikalle.

Kumuri oli avausjaksolla selkeästi hallitseva. Luvut olivat kuitenkin tasaiset. Kumpikin joukkue pelasi hyvää ulkopeliä. Kumuri pystyi vähintään yhteen juoksuun jokaisessa käyttämässään sisävuorossa. Tämä riitti 5-4 voittoon.

Yksi hullu ulkovuoro maksoi tällä kertaa toisen jakson. Kumuri piti Ylöjärven Palloa pihdeissään kaksi vuoroa ja hyydytti heidän pelinsä hakien palloja vimmatusti. Johto oli selvä 4-0. Mutta kolmannessa vuorossa pakka sekosi. Vapaataival, harhaheitot ja tuskastuminen sekoittivat. Tuloksena oli kotijoukkueelle peräti kuusi juoksua. Niinpä kotijoukkue vei jakson juoksuin 6-4.

Supervuoroon Kumuri latasi sitten kaiken alkuun. Railakkaasti edennyt sisävuoro kantoi myös ulkovuoroon eikä voittaja jäänyt epäselväksi. Kumuri todella mieli voittoa.

Kumurin palkitut Ylöjärvellä olivat Marjo Iivari ja Linda Kaasalainen. Iivari löi pelissä peräti viisi kertaa pelikumppaninsa kotipesän turvaan. Kaasalainen imuroi palloja keskikentällä tehokkaasti räpyläänsä sekä löi yhden ja toi kolme juoksua.

Etenijäjokeri Anni Jääskelä viiletti jälleen pesänvälejä ja toi peräti neljä juoksua. Airi Moisiomäki säesti Iivaria pelotellen ulkokenttää lyönneillään. Saldona oli kaksi lyötyä juoksua. Yhden juoksun löivät Senja Hakkarainen, Jutta Hirvonen ja Virpi Lehto. Lehto myös toi kaksi juoksua. Juoksun toivat puolestaan Saga Stenberg, Jutta Hirvonen ja Salla Sankari-Koskinen.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

Kumuri siirtyy nyt juhannustauolle. Saldo alkukauden peleistä on häkellyttävän hyvä. Neljästä vieraspelistä kirjataan kolme voittoa. Pelitauosta muodostuu nyt pitkä, sillä joukkue pelaa seuraavan kerran vasta maanantaina 18.7. – tällöin pelipaikkana onkin sitten jo uusittu Varilan kenttä. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa vastassa on sarjan selkeä ennakkosuosikki Ulvilan Pesä-Veikot.