Susijahti ei onnistunut Kumurin naisilta

29.7.2022

Suden kaataminen ei onnistunut Kumurin naisilta.
Suden kaataminen ei onnistunut Kumurin naisilta.

Naisten aluesarjan tiivis pelitahti jatkui tänään Varilassa, kun Kumuri kohtasi Pesäsudet Säkylästä. Hienossa pelivireessä ollut Kumuri oli varjo entisestään ja upeaa ulkopeliä esittänyt Säkylän joukkue haki vierasvoiton 1-0 (3-3, 6-3).

Vajaa viikko sitten Kumuri piti Säkylän joukkuetta pihdeissään. Tänään osat vaihtuivat ja tuntui kuin Kumuri olisi ollut pinteessä mailan varressa koko ajan. Ulkopeli toimi, mutta Pesäsusien polttolinja oli vielä vahvempi. Kumurin sisäpeli oli jopa aneemista, Pesäsudet omassaan sentään ajoittain pirteä.

- Patit jäivät piippuun tällä kertaa. Tilanteita loimme, mutta keskiosumaa mailaan ei oikeastaan nähty, totesi pelinjohtaja Mika Mikola harmitellen ensimmäisen jakson lipsumista otteesta.

Voittaneesta Pesäsusien joukkueesta palkittiin upeasti palloja linjassa hakenut Iina Ojala sekä kunnarin lyönyt Neea Ahola. Kumurin palkitut olivat kolme juoksua lyönyt Virpi Lehto ja D-tytöistä vieraillut kaksi juoksua tuonut Melina Jalonen. Kahteen tuotuun juoksuun ylsi tällä kertaa myös Sanna Hinkkanen.

Peli oli Kumurille tällä kaudella vasta toinen, josta ei pistereppuun tullut ainuttakaan pistettä. Samalla taistelu Ulvilan takana sijoista 2-4 tiivistyi huomattavasti. Seuraava taisto on ensi perjantaina 5.8. ja tällöin Varilassa kiilaan juoksee Kumurin kanssa Hämeenkyrön Räpsä.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.