Kumurin juniorit voittojen tiellä

3.8.2022

D-Tytöt taktiikkapalaverissa kotikentällä
E-Pojat loppukiilassa Ylöjärvellä

Sastamalan Kumurin junioreille keskiiviiko oli yhtä juhlaa, kun D-tytöt ja E-pojat nappasivat molemmat päivän sarjaotteluistaan voiton.

D-tyttöjen vieraaksi Varilan pesäpallopyhättöön saapui Humppilan Veikkojen tyttöjoukkue. Ensimmäinen jakso oli tasaista molempien joukkueiden osalta. Kumurin aloittaessa kolmatta tasoittavaa lyöntivuoroaan, Humppila johti juoksuin 1-4. Kumurin Pihla Joensuun onnistui lyödä läpilyönti ja kotiuttaa Iida Hynnä sekä tehden itse kunnarin. Hilja Hongiston kotiuttaessa Jutta Hirvosen, ottelu saatiin tasoihin 4-4. Neljännellä vuoroparilla molemmat joukkueet saivat vapaataipaleilla yhden juoksun, ensimmäinen jakso päättyi näin ollen 5-5.

Toisella jaksolla Kumurin tytöt olivat liekeissä. Kumurin tyttöjen upeiden suoritusten ja osittain vastustajan ulkopelin vaikeuksien johdosta Kumuri ampaisi ensimmäisellä lyöntivuorollaan 10-0 johtoon. Toisella lyöntivuorollaan Kumuri onnistui jälleen tehden 10 juoksua ja toisen vuoroparin jälkeen lukemat taulussa oliva 20-1 Kumurille. Ottelu päättyi kolmannen vuoroparin aloitusvuorolla Jutta Hirvosen kunnariin, juoksujen ollessa 22-1. Ottelu päättyi 1-0 (5-5, 22-1).

Kumurilta palkittiin Hilja Hongisto ja Pihla Joensuu. Tarkempia tilastoja ottelusta täältä: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/48739

Kumurin E-Pojat matkasivat tänään sarjaotteluun Ylöjärvelle. Poikien peli oli tyttöjen peliin verrattuna tasaisempaa. Kumurin onnistui kuitenkin napata pisteet kotiin tuomiseksi. Ottelu päättyi 0-2 (6-11, 6-9).

Kumurilta palkittiin Veeti Vuorenoja ja Kasper Ylijoki. Tarkempia tilastoja ottelusta täältä: https://www.pesistulokset.fi/ottelut/50032