Kumurin naiset takaisin voittokantaan

5.8.2022

Kumuri nappasi jo toisen voiton tänä kesänä Hämeenkyrön Räpsästä.
Kumuri nappasi jo toisen voiton tänä kesänä Hämeenkyrön Räpsästä.
Henki päälle joukkueen viimeiseen sisävuoroon!
Henki päälle joukkueen viimeiseen sisävuoroon!

Kumurin naiset tekivät nopean paluun voittokantaan peittoamalla Hämeenkyrön Räpsän 2-0 (10-7, 4-1). Voitto Räpsästä oli jo kauden toinen keskinäisissä otteluissa.

Kumurin aloitus Varilan kentällä oli oikeastaan mykistävän hyvä. Joukkue pelasi pitkän sisävuoron, jossa lyömässä kävi peräti 18 lyöjää ja taululle merkattiin neljä juoksua. Toisessa vuorossa puolestaan vierailija Räpsä onnistui mailan varressa ja meni jo juoksulla ohikin. Sitten Marjo Iivarin upea isku koppareiden yli tuotti kunnarin ja pari juoksua pelastaen samalla otteen takaisin kotijoukkueelle. Ensimmäisen jakson voiton takasi hieno viimeinen ulkovuoro.

Toiseen jaksoon Kumuri teki muutoksia ulkopeliin avausjakson voitosta huolimatta. Lukkariksi tullut Virpi Lehto muutti rytmiä ja ulkokenttä tilkitsi vielä hanakammin aukkoja. Räpsä teki toki jakson ensimmäisen juoksun, mutta sitten Marjo Iivari löi juoksun jokaisessa sisävuorossaan. Kumurin sisäpeliin tuli muutenkin yksi erikoisen positiivinen merkintä – joukkue löi juoksun jokaisessa pelin sisävuorossaan.

Kumurin parhaina palkittiin Linda Kaasalainen sekä kunnarin iskenyt Marjo Iivari. Linda haki vanhaan tuttuun tapaan ahnaasti palloja räpyläänsä. Sisäpelissä saldona oli yksi lyöty ja kaksi tuotua juoksua. Marjon saldo oli peräti kahdeksan lyötyä ja kaksi tuotua juoksua.

Mari Helisevä taisteli hänelle oudommassa roolissa etenijänä todella sisukkaasti ja toi kaksi todella arvokasta taistelujuoksua joukkueelle. Ulkopelissä Saga Stenberg oli jälleen mainio. Lisäksi hän löi upean juoksun ja tuuletti tuotuakin juoksua. Virpi Lehto toi toiselle jaksolla uutta puhtia lukkarin tontilla. Hän myös kipitti terhakkaasti tuoden kolme juoksua. Kaksi tuotua juoksua kirjattiin Sanna Hinkkasen ja Anni Jääskelän tilille.

 

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

 

HUOM! Seuraava kotiottelu ei ole perjantaina 12.8. Räpsän kanssa, vaan se siirtyy Räpsän pyynnöstä. Uusi pelipäivä on maanantaina 22.8. klo 17.30 Varilan kentällä.