Kumurin naisille jo kolmas voitto Ylöjärvestä

15.8.2022

Palkitut Marjo Iivari ja Kertu Koiv hymyilivät kilpaa auringon kanssa pelin päätyttyä.

Kumurin naiset hakivat jo lähes rutiinivoiton Ylöjärveltä. Ainakin se oli kauden kolmas Ylöjärven Pallosta ja nyt se tuli supervuoron jälkeen luvuin 2-1 (7-2, 5-7, 3-2).

Avausjaksolla joukkue oli valtavan hyvä kahdessa sisävuorossa. Heti pelin aluksi joukkue pelasi järkevän pitkän sisävuoron ja teki siinä kolme juoksua. Lisäksi lukkari Virpi Lehto suorastaan leikitteli kotijoukkueen kustannuksella napsien paloja. Jakson viimeisessä vuorossaan joukkue toisti itseään. Näpyt löysivät aina kenttään ja juoksijat viilettivät pesänvälejä ansiokkaasti. Kotiutus onnistui nyt neljä kertaa. Ulkona puolestaan Linda Kaasalainen haki kaikki pallot räpylään ja aiheutti tarvittavat palot. Kumuri voitti jakson juoksuin 7-2.

Toiselle jaksolle Kumuri teki melkoisesti muutoksia. Peli eteni hyvin tasaisesti, kunnes neljännessä vuorossa Ylöjärvi löi itsensä johtoon hyvillä lyönneillä. Tuo johto piti kahden juoksun turvin kotijoukkueen voittoon luvuin 7-5.

Supervuoroon Ylöjärvi iski kaksi kertaa läpi takaa ja ansaitsi niistä kaksi juoksua. Ei edes uuvuttava helle saanut Kumurin naisia lässähtämään, vaan joukkue tuli terävänä ja taistelevana takaa-ajoasemassa tasoittavalle vuorolle. Ylöjärvi avitti yhdellä harhaheitolla ja pöytä katettiin Senja Hakkaraiselle. Hän oli jo läpi pelin pommittanut upeasti ja iski nyt tarvittavan voittojuoksun Ylöjärven kolmospuolelta.

Palkintoraati huomioi Kumurin joukkueesta Marjo Iivarin ja Kertu Koivun. Marjo löi peräti viisi juoksua ja toikin kolme. Kertu ehti kotipesään kolmesti. Linda Kaasalainen oli ehdottoman hyvä tuoden jopa neljä juoksua. Kolmesti juoksun toi Virpi Lehto. Kolme juoksua puolestaan iskivät Senja Hakkarainen ja Jutta Hirvonen. Ulkopelissä lukkari Virpi Lehdon lisäksi Saga Stenberg oli melkoisen paineen alla, mutta kesti sen kiitettävästi.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

Peli oli Kumurille kauden kymmenes ja voitto jo seitsemäs. Kumurin naisten seuraava kotiottelu on maanantaina 22.8. Varilassa. Tällöin klo 17.30 vastaan asettuu Hämeenkyrön Räpsä.