Kumurin E-poikien voittoputki kesti viimeisenkin pelin

3.9.2022

E-Pojat voitokkaina viimeisen sarjapelin jälkeen.

Kumurin E-pojat matkustivat tänään Tampereelle kauden viimeiseen sarjapeliinsä. Kotijoukkue Manse PP Musta antoi tiukan vastuksen. 1. Jakson ensimmäisen lyöntivuoron jälkeen Kumuri otti 0-4 johdon, mutta tasoittavalla vuorolla Manse PP kiri 3-4 tilanteeseen. Toisella lyöntivuorolla Kumuri teki jälleen neljä juoksua ja Tampereen pojat jälleen kolme juoksua. Ensimmäinen jakso Kumurille juoksuin 6-8.

Toisella jaksolla lähtötilanne kääntyi toisin päin. Ensimmäisen lyöntivuoron jälkeen Manse PP karkasi 6-0 johtoon ja Kumurin onnistui kiriä vain 6-4 tilanteeseen. Toisen vuoroparin alkaessa Kumurin pojat eivät antaneet Manselle kuin yhden juoksun. 7-4 takaa-ajo asema ei Kumurin poikia haitannut, vaan lähdettiin taistelemaan toisestakin jaksovoitosta. Pelin ratkaisevat juoksut löi Petrus Joensuu, kun 7-6 tilanteessa Petruksen onnistui kotiuttaa veljekset Tuomas ja Johannes Laanisen sekä Hugo Järvisen. Toinen jakso Kumurille 7-9 ja täydet pisteet kotiin tuomisiksi.

Kumurilta palkittiin Matias Jalonen ja Toivo Ojala.

E-Pojat olivat tällä kaudella ainoa Kumurin joukkue, joka onnistui voittamaan kaikki sarjaottelunsa ja voittamaan oman aluesarjansa.

E-Poikien valmentaja oli järjestänyt pojille viimeisen sarjapelin jälkeen harjoitusottelun Manse PP:n E-poikien kilpasarjajoukkueen kanssa. E-pojat lähtivät innolla kokeilemaan, miten pelisarjassa menestynyt joukkue pärjäisi kilpasarjajoukkuetta vastaan.

Ottelu oli äärimmäisen jännittävä, jota jännitettiin niin paikan päällä kuin kotisohvilla Whatsapp-viestien kautta. Ensimmäisen jakson Manse PP voitti juoksuin 6-5. Kumuri päätti toisella jaksolla näyttää, mistä Sastamalan pojat on tehty ja voittivat 2. jakson selvästi juoksuin 3-9. Edessä oli supervuoro, joka pelattiin tasan 4-4. Ottelun ratkaisemisen selviäminen jäi kotiutuslyöntikilpailuun. Kumurin onnistui voittaa "kotarit" juoksuin 1-2 ja nappasi voiton myös harjoitusottelustaan. Jännityksellä jäämme odottamaan, pelaavatko myös Kumurin pojat ensi vuonna kilpasarjaa, kun suuri osa pojista siirtyy D-Poika ikäisiksi.