Lyöminen, kopittelu, kimble ja kaikki!

1.11.2022

Uusi Kumurin tyttöjen joukkue pääsi heti lyömään Äetsän koulun salin lyöntiverkkoon.
Uusi Kumurin tyttöjen joukkue pääsi heti lyömään Äetsän koulun salin lyöntiverkkoon.
Lopuksi pelattiin kimblea erilaisten pesistehtävien sävyttämänä. Huitsin kivaa!
Lopuksi pelattiin kimblea erilaisten pesistehtävien sävyttämänä. Huitsin kivaa!

Marraskuun ensimmäinen päivä ja Pyry viettää nimipäiväänsä. Yleensä normaalisti viimeistään tänä päivänä on aika lyödä pipo päähän. Kumurissa sen sijaan lyötiin palloa.

 

Äetsän koulun salissa möykkyhipan jälkeen lensivät niin paperipallot, sulkapallot kuin monet erilaiset pehmopallotkin. Kaiken tarkoituksena oli oikean heittotekniikan löytäminen ja rohkeus napata pallo kiinni. Ja sen jälkeen päähän asetettiin kypärä ja käteen räpylä – oli aika oikean pesäpallon kiinnioton ja heiton. Pallon hallinta oli porukalla yllättävän taitavaa ja innostus suorastaan loisti tyttöjen hymyssä.

Ohjaajat virittivät lyöntiverkon salin poikki ja mailoja kaiveltiin esille. Vuorossa oli lyöminen. Vasurit koottiin omaan ryhmään ja neljä syöttölautasta lattialla osoittivat paikat, mistä pallo sai kyytiä. Verkko pullisteli osumista yhtä lailla kuin silmät kiiluivat onnesta. Harjoitus päättyi kimbleen. Ja se vasta hauskaa olikin.

Viime viikolla salissa pesisharjoittelun aloitti uusi Kumurin tyttöryhmä. E- ja F-ikäiset tytöille on nyt ensi kertaa oma harjoitusvuoro. Pieni kuuden tytön ryhmä oli jo nyt tänään marraskuun alussa toisella kerralla kasvanut 13 tytön ryhmäksi. Ja mikä ihaninta, joukkoa oli ohjaamassa viiden uuden valmentajan ryhmä.

Uusi valmentajaviisikko Jenny Kulkkula, Elisa Laakso, Iida Laakso, Markku Lähteenmäki ja Miia Lähteenmäki ovat saamassa upeaa ryhmää kokoon. Ajatus on koota ryhmästä kesäksi kaksikin joukkuetta eli oma E-tyttöjen ja oma F-tyttöjen joukkue. Tämä vaatii vielä selvästi uusia tyttöjä lisää.

Niin ja loppukysymys: mikä oli parasta päivän harjoituksissa?

- Lyöminen!

- Kopittelu!

- Kimble!

- Kaikki!

Ensi viikolla jatketaan. Tervetuloa 2011-2014 syntyneet tytöt kokeilemaan pesistä!