Kumurin kauden korkkaus kotikentällä

26.4.2023

Kumurin naisten aluesarjajoukkue pääsi pelaamaan kauden ensimmäisen harjoituspelin Varilan kentällä Säkylän Pesäsusien kanssa.
Ensimmäisellä jaksolla vuoron vaihdossa hiottiin taktiikkaa hyvin ja sisäpeli kulki mukavasti.

Varilan kentälle on tämän viikon aikana tullut muutamia uudistuksia, esimerkkinä joukkueiden katokselliset vaihtopenkit. Niille olikin heti ensimmäisenä iltana todellinen tarve, kun Kumurin naisten aluesarjajoukkue pelasi kauden ensimmäisen harjoituspelin. Vieraaksi saapui maakuntasarjassa pelaava Pesäsudet Säkylästä.

Ensimmäisessä jaksossa edettiin tasaiseen tahtiin. Milla Ylijoen upealla kentän tyhjentävällä ja kunnarin arvoisella kakkosrajan läpilyönnillä Kumuri otti jopa tukevan otteen jaksovoitosta. Ottelu oli kuitenkin ensimmäisellä harjoituspelille tyypillinen sähläyspeli. Kotijoukkueen sählätessä ulkokentällä kipittivät vieraat rinnalle ja ohi. Jakso Pesäsusille 9-8.

Toisella jaksolla vierailija asetti stopin sähläämiselle, mutta Kumurin ulkopelissä oli edelleen hermostuneisuutta ja sisäpelissäkin keskittyminen herpaantui. Sudet veivät tämän jakson selvästi 9-2 kotijoukkueen avittamana. Näin voitto Säkylään 2-0 (9-8, 9-2).

Pelin aluksi ajateltiin harjoitusmielessä lopputuloksesta huolimatta treenata vielä kotiutuskisaakin. Sateisen kelin vuoksi koti ja sauna veivät kuitenkin voiton tästä ajatuksesta.

Kotikentän kausi on nyt avattu. Kumurin maakuntasarjoukkue pelaa lauantaina ”lämmittelypelinä” klo 10.30 harjoituspelin Loimaan Palloilijoiden kanssa. Supervapun pääpelinä on klo 15.00 Manse PP:n ja Hyvinkään Tahkon naisten Superpesisjoukkueiden harjoituspeli.

Varilan kenttä on saanut uutta ilmettä ja saa vielä muutaman ehostuksen ennen Supervappua. Niitäkin kannattaa tulla lauantaina hyvien pelien lisäksi katsomaan.