C-tytöille avausvoitto

20.5.2023

Kumurin C-tytöt iloitsevat kauden ensimmäisestä voitosta aluesarjassa.

Sastamalan Kumurin C-tytöt nappasivat ensimmäisen voiton lauantaina Varilassa. Alla oli tappiot Hämeenkyrön ja Kankaanpään joukkueille, mutta nyt hienon taistelun tuloksena Kumurin tytöt saivat nauttia puhtaasta voitosta 2-0 (5-4, 8-6) tamperelaisesta Manse PP:n joukkueesta.

Kumurin joukkue otti molemmilla jaksoilla emännän ottein etumatkaa. Avausjakson Kumuri aloitti heti 4-0 johdolla ja toisen peräti 6-0 johdolla. Manse PP pelasi kuitenkin nousujohteisesti ja siksi sekä koti- että vierasjoukkueen kannattajat saivat jännittää aivan viimeiseen vihellykseen saakka kummallakin jaksolla.

Kaunis keli oli houkutellut katsomoonkin mukavasti pesäpallon ystäviä. Kumpikin joukkue sai rutkasti kannustusta yleisön joukosta. Ottelu tarjosi mukavan elämyksen niin pelaajille kuin katsojille.

Kumurin joukkueesta palkittiin kolme juoksua lyönyt ja toisen jakson lukkaroinut Pihla Joensuu sekä taatusti kentälle mennyt kolme juoksua tuonut kärkietenijä Melina Jalonen. Kolmeen tuotuun juoksuun ylsivät myös Milla Ylijoki ja Jutta Hirvonen.