Kumurin naisille kahden voiton viikko

25.5.2023

Kumurin ja Ylöjärven peli oli tällä kertaa ulkopelin juhlaa ja juoksujen teko oli vaikeaa.

Tämän viikon toinenkin peli naisten aluesarjajoukkueella vaati supervuoron ratketakseen. Kahden voiton viikkoa pääsi Kumurin naisten aluesarjan joukkue viettämään, kun se onnistui nujertamaan Ylöjärven Pallon supervuoron jälkeen 2-1 (1-2, 3-2, 3-1) tänään torstaina Varilan kentällä.

Kumurin naisjoukkue esitti hurjan tiivistä ja upeaa ulkopeliä. Sen sijaan lyöntipeli oli tuhnuista. Avausjakso näytti olevan hyvin kotijoukkueen hyppysissä, mutta Ylöjärvi veivasi väkisin kaksi juoksua, mitkä jo riittivät jakson voittamiseen.

Maanantaina Ulvilassa Kumurin sisäpeli aukesi toisella jaksolla. Samalta näytti nytkin, kun Melina Jalonen aloitti jakson terävästi lyömällä kunnarin tyhjään kenttään. Mutta sen suurempaa ilotulitusta ei kuitenkaan nähty. Itse asiassa jakson voittoa sai jännittää viimeisen vuoroparin tasoittavaan, jolloin jokeriksi siirtynyt Milla Ylijoki iski pallon kakkospuolelta tavoittamattomiin ja Julia Ruisniemen kotipesän turvaan.

Supervuoro oli samanlaista mielenkiintoista ja tasaista vääntöä. Ylöjärvi löi ensin yhden juoksun. Kotijoukkueen lyöjät olivat jo käymässä melko vähiin, kunnes tärähti. Ensin jokeriksi siirtynyt Mari Helisevä onnistui tasoittamaan ja heti perään Anne Laukkanen puhkaisi kakkosrajasta kiidättäen kotipesän turvaan sekä Saara Peuralan että Mari Helisevän.

Kumuri oli ulkopelissä todella vakuuttava. Milla Ylijoki napsi palloja varmasti, Mari Helisevä oli suorastaan häikäisevän hyvä. Myös Pihla Joensuu pysäytti palloja kuin kanadalaismaalivahti puolivälieräottelussa. samana iltana. Koko joukkue syttyi erinomaiseen peliin, mitä osoittaa vain viisi annettua juoksua koko pelissä. Palkintoraati huomioi voiton sinetöineen Anne Laukkasen.