D-pojat vielä voitotta, F-tytöille makeat voitot

31.5.2023

Kumurin D-pojat saivat tänään pelikumppanin Säkylästä.
D-poikien sisäpeli oli tukossa ensimmäisen jakson, mutta peli-ilme muuttui toiselle jaksolle.
Pienpesisturnaus tuotti jälleen iloa Kumurin F-tytöille.

Kumurin D-pojat metsästävät edelleen kauden avausvoittoa, sillä tänään pelivieraaksi Varilaan saapunut Pesäsudet Säkylästä nappasi voiton 1-0 (10-1, 10-10).

Pesäsudet on yhdistelmäjoukkue Säkylän ja Ulvilan Pesä-Veikkojen D-pojista. Joukkue oli selkeästi fyysisesti vahvempi. Tämä selvisi alkutunnustelujen jälkeen. Ensimmäinen jakso oli kumurilaisille vaisua ja kotijoukkue saikin vain yhden juoksun.

Toisella jaksolla Kumuri sai juonesta kiinni ja parin hyvän lyönnin jälkeen vierailija alkoi roiskimaan heittoja ties minne. Kumuri onnistui nousemaan 0-4 tappioasemasta hetkessä 6-4 johtoon. Draaman kaaren mukaan Pesäsudet meni jälleen johtoon, mutta Kumuri onnistui vielä lopussa nousemaan tasajuoksuihin 10-10. Kumurin kiri ei aivan riittänyt jaksovoittoon, joten vastustaja nappasi voiton.

Kumurin joukkueesta palkittiin Petrus Joensuu ja Matias Jalonen. Huomenna Kumurin D-pojat matkustavat Tampereelle haastamaan Manse PP:n ja tavoittelemaan kauden ensimmäistä voittoa.

Kumurin F-tytöt iloitsivat Jokioisilla

Kumurin F-tyttöjoukkue kävi jälleen nautiskelemassa pesäpallon pelaamisesta, tällä kertaa Jokioisilla. Tuomisena oli junnusuperturnauksessa makoisat voitot, kun Jokioisten Koetuksen junioreiden F White taipui kahdesti juoksuin 21-16 ja 22-19.

Pelien lopputuloksia saatiin jännittää aina viimeisiin lyönteihin asti. Sastamalan Kumurin F-tytöt pelasivat tänään kuitenkin todella hienosti, eivätkä hätääntyneet vaikka vastustaja kiri lähelle. Joukkueesta huokui iloa, intoa, onnistumisia ja tsemppihenkeä.