Manse löi Kumuria varmemmin

5.6.2023

Linda Kaasalainen pelasi jälleen mahtavasti ulkokentällä. (arkistokuva)

Sastamalan Kumurin naisten maakuntasarjajoukkueen haaveilema voittoputki jäi pelkäksi haaveeksi, kun kotijoukkue Manse PP oli tänään Tesomassa vahvempi 2-0 (6-5, 10-1).

Avausjaksolla Kumurin naiset menivät toisessa vuorossa johtoon Senja Hakkaraisen ovelan lyöntioivalluksen saattelemana. Mansen joukkue oli kuitenkin koko ajan hieman parempi lyömään ja johti suurimman osan jaksosta. Lopullinen niitti syntyi kuitenkin vasta viimeisen tasoittavalla vuorolla.

Toisella jaksolla erottui Mansen nuoren joukkueen vahva eteneminen. Hyvät pesältä lähdöt saivat aikaan jatkuvaa painetta ja lyöntivarmuus alkoi tuottamaan tulosta. Lopulta Manse oli selkeästi parempi voittaen toisen jakson ylivoimaisesti.

Varmojen osumien ja hyvien etenemisten lisäksi kotijoukkue voitti Kumurin pitämällä hyvää tempoa ulkopelissä. Kumurin palkitut pelaajat löytyivät jälleen polttolinjalta, sillä Linda Kaasalainen ja Julia Ruisniemi hakivat upeasti palloja räpyläänsä. Sisäpelin onnistumiset jakaantuivat tällä kertaa tasaisesti koko Kumurin porukalle.

Ottelun tilastot

Maakuntasarjajoukkue pelaa seuraavan kerran vasta juuri ennen juhannusta keskiviikkona 21.6. jolloin Varilan kentälle saapuu Humppilan Veikot. Aluesarjajoukkueen pelit jatkuvat jo huomenna vierasottelulla Ylöjärvellä.