C-tytöt taistelivat helteessä

17.6.2023

Kumurin C-tytöt taistelivat hyvin porilaisten kanssa.

Kumurin C-tytöt pistivät parastaan taistellessaan Porin Pesäkarhujen C-tyttöjen kanssa. Voittoon saakka se ei riittänyt, mutta kivat juoksujuhlat nähtiin. Pesäkarhut vei voiton mennessään 2-0 (11-9, 14-9).

Avausjaksolla mentiin melko tasaiseen tahtiin ja vasta viimeisen tasoittavalla vierasjoukkue varmisti jaksovoiton. Toinen jakso livahti heti alkuun porilaisten otteeseen. Kumurilaiset heräsivät kunnolla vasta viimeiseen vuoroon tekemällä tuolloin kuusi juoksua.

Helleottelussa juhlittiin myös kunnarien merkeissä. Porilaiset löivät niitä neljä, Kumurin tytöt yhden vähemmän. Kumurin joukkueesta palkittiin Teresa Niiranen ja Milla Ylijoki, jotka molemmat puhkoivat kenttää kunnarin arvoisesti. Samaan kerhoon pääsi myös Iida Hynnä.