Kumurin naisilla kunnarijuhlat

21.6.2023

Kotijoukkue starttasi päättäväisenä Humppilan kaatoon. Jokerit Milla-Mari Kortelahti, Jutta Hirvonen ja Milla Ylijoki iskivät kunnarin samassa sisävuorossa.
Harvoin on Varilassa nähty tulostaululla tällaisia lukemia Kumurin naisten juoksujuhlissa.

Kumurin naisten maakuntasarjajoukkue nappasi kauden toisen voittonsa juoksujuhlissa Varilassa. Vastassa ollut Humppilan Veikot jatkaa edelleen voitoitta, kun Kumuri vei kolme pistettä lukemin 2-0 (22-5, 9-7).

Kumuri aloitti pelin väkevästi iskien heti kuusi juoksua. Ottelun erikoisin sisävuoro oli ensimmäisen jakson kolmannen tasoittava. Kumuri käytti sisävuorossaan kaikki kolme jokerilyöjää, joista jokainen kävi iskemässä kunnarin. Olikohan taktista osaamista? Kaikkiaan Kumuri iski avausjaksolla viisi kunnaria ja toisellakin yhden.

Kunnarijuhlia viettivät Jutta Hirvonen, Linda Kaasalainen, Milla-Mari Kortelahti, Milla Ylijoki sekä kahdesti Marjo Iivari. Parhaana palkitun Marjo Iivarin saldo oli kaikkiaan yhdeksän lyötyä juoksua ja viisi tuotua juoksua. Samaan viiteen tuotuun ylsi myös Linda Kaasalainen.

Jokainen Kumurin joukkueen pelaaja sai lyötyjä tai tuotuja tililleen. Ulkopelissä joukkue haki hienosti koppeja. Se oli arvokasta, kun joukkue nousi toisella jaksolla jo 2-7 tappiotilanteesta ohi ja voittoon.

Voiton myötä Kumurin joukkue nousi sarjassa kolmanneksi. Toki Kumurin naiset ovat pelanneet enemmän pelejä kuin moni muu joukkue. Juhannustauolle on kuitenkin syytä lähteä hyvin mielin.