E-pojilla Kunnareita ja iloista meininkiä Varilassa

27.6.2023

Sastamalan Kumurin E-pojat saivat tänään Varilan pesäpallopyhättöön vieraaksi Porin Pesäkarhut.

Päivän ottelu oli jännitystä täynnä ja lukemat menivät laidasta laitaan. Kunnareita juhlittiin puolin ja toisin, Pesäkarhuille niitä kirjattiin 2, Kumurille huikeat 4

Ensimmäisen jakson viimeiselle tasoittavalle vuorolle Kumurin pojat lähtivät 6-13 takaa-ajo asemasta. Pelinjohto tsemmpasi poikia taistelemaan ja se kannatti. Kumurin Hugo Järvinen kotiutti pari pelitoveriaan ja täräytti itselleen myös Kunnarin. Vastustajan lukkari hämmentyi ja Kumurille siunaantui tämän jälkeen useampi vapaataival, joiden ansiosta Kumurin onnistui kiriä ensimmäinen jakso tasoihin 13-13.

Toisella jaksolla kotijoukkueesta kunnarit kirjattiin Hugo Järviselle, Oliver Nyyssöselle ja Lauri Pajamäelle. Laurin kunnarista teki erityisen se, että Lauri onnistui lyömään kunnarin ollessaan lyöntivuoronsa viimeinen pelaaja. Ottelun päätuomaria lainatakseni "en ole koskaan ollut tuomaroimassa peliä, jossa näin olisi käynyt". Toisen jakson loppupuolella osat kääntyivät toisin päin, sillä Pesäkarhut lähtivät vuorostaan jakson viimeiselle tasoittavalle vuorolle 14-6 takaa-ajo asemasta. Pesäkarhut taistelivat, mutta Kumurin onnistui pitää johtoasemansa ja toinen jakso päättyi Kumurille 14-11. Kumuri vei näin ollen ottelun 1-0.

Kumurin pojilla oli tänään useita onnistumisia itse kullakin niin ulko- kuin sisäpelissäkin. Erityisesti poikien kaaripeli ja väärien huutaminen oli tänään aiempaa tehokkaampaa ja sen ansiosta Kumurin onnistui napata puolet juoksuistaan vapaataipaleiden muodossa.