Eiliset Virpin vinkit eivät menneet "Hukkaan".

5.7.2023

Kumurin D-pojat saivat tänään vieraaksi Manse PP:n D-pojat. Ottelu oli tasainen ja jännittävä. Ensimmäisellä jaksolla Kumurin onnistui saada 1. Tasoittavalla vuorolla pieni etumatka juoksujen ollessa aloitusvuoroparin jälkeen 5-1 kotijoukkueen hyväksi. Tampereen pojat päättivät näyttää, että löytyy sitä taistelutahtoa nääs Tampereeltakin ja 2. Vuoroparin aloittavan vuoron jälkeen Manse meni 5-6 johtoon. Ekan jakson viimeiselle tasoittavalle vuorolle Kumuro lähti 6-7 takaa-ajo asemasta, mutta onnistui taistelemaan jaksovoiton juoksuin 8-7.

Toinen jakso oli entistä jännittävämpi ja juoksuja ei kauheasti tullut. Kumurin 2. Jakson juoksuista vastasi Eetu Heikkilä, joka löi ensin kunnarin ja toisen juoksun Eetu sai heti perään kotiin vapaataipaleella. Mansen onnistui tulla tasoihin, mutta Kumurin ulkopeli piti tiukkaa linjaa ja toinen jakso päättyi lopulta 2-2. Voitto jäi siis kotiin tuloksella 1-0.