15.8.2023

E-pojat saivat pelata aurinkoisessa säässä.

C-tytöt hakivat voiton Tampereelta, E-pojat hävisivät Ulvilalle.

Eilen maanantaina Kumurin E-poikien vieraaksi saapui pelaamaan Ulvilan Pesä-Veikot. Peli saatiin pelattua upeassa säässä, myös yleisöä oli paikalla keskivertoa enemmän.

Itse ottelussa vastustajan pidempi pelikokemus näkyi niin sisä- kuin ulkopelissä ja Ulvila nappasi täydet pisteet voittaen 0-2 (1-14, 3-11). Kumurin pojat pelasivat kuitenkin hyvää peliä ja esimerkiksi ottelun viimeiselle tasoittavalle lyöntivuorolle Ulvilan pojat lähtivät 3-3 tasatilanteesta.

Kumuri pelasi kyllä hyvin, kun ottaa huomioon et vastustajana oli Ulvila. UPV voitti kuukausi sitten Tenavaleirillä E-poikien pelisarjan eli vastus oli kovin mahdollinen. Kumurin joukkueesta palkittiin Johannes Laaninen ja Taito Aoki.

Tänään tiistaina Kumurin C-tytöt matkasivat Tampereelle ja kohtasivat Manse PP:n joukkueen. Peli oli todella tasainen kuten numerot kertovat. Kumuri vei voiton supervuoron jälkeen 2-1 (5-6, 4-3, 4-2).

Manse karkasi avausjakson ensimmäisessä vuorossa. Kumurin lyöntipeli yskähteli, mutta kiri kuitenkin juoksun päähän. Toisella jaksolla Kumuri vei hieman ja otti juoksun erolla jaksovoiton. Mallia näytti esimerkiksi Iida Hynnä lyönneillään.

Supervuorossa Manse avasi kahdella juoksulla, Kumuri tuli tasoihin ja sitten Siiri Kanerva iski upeasti kahden juoksun arvoisen lyönnin ja voiton Kumurille. Siirin kaverina palkittiin kolme juoksua tuonut Melina Jalonen.