Kumurin miehille kotivoitto

22.8.2023

Valtteri Kallion lyönneissä oli maanantaina voimaa.

Sastamalan Kumurin miesjoukkue pelasi maanantaina kauden viimeisen kotipelinsä, kun Varilan pesäpallopyhättöön pelitoveriksi saapui Humppilan Veikkojen joukkue. Pitkän taistelun jälkeen ja kotiyleisön riemuksi Kumuri nappasi ottelusta voiton supervuoron myötä 2-1 (3-7, 10-5, 1-0).

Ottelun ensimmäinen jakso ei ollut Kumurin osalta vakuuttava. Sisäpelissä lyönnit eivät onnistuneet ja ulkopelissäkin tuli huolimattomia virheitä. Toisen vuoroparin tasoittavalle lyöntivuorolle Kumuri lähtikin jo viiden juoksun tappioasemasta. Kumuri onnistui saada jakson aikana muutaman juoksun, mutta jakso meni paremmin pelanneelle Humppilalle juoksuin 3-7.

Toiselle jaksolle Kumurin pelaajat lämpenivät dieselmoottorin kaltaisesti hitaasti. Kolmas vuoropari oli Kumurille tähtihetkiä, kun lyöntivuoron aikana kotijoukkue sai aikaiseksi kuusi juoksua, joista Kasperi Kopalaisen ja Valtteri Kallion kunnarilyönnit olivat pääosissa. Kortit olivat kääntyneet Kumurin eduksi ja toisen jakson joukkue hoiti itselleen juoksuin 10-5.

Molemmat joukkueet lähtivät supervuoroon intoa puhkuen. Kumurin ulkopeli onnistui hyvin ja kotijoukkue onnistui pitämään vastustajan juoksuitta. Kumurille riittäisi yksikin juoksu ottelun voittoon ja sen löi joukkueen pelinjohtaja Jake Mattila, kotiuttaen tyylikkäästi syöksyen kotipesään saapuneen Lauri Myllymäen.

Kumurin joukkueesta palkittiin Valtteri Kallio.

Lauantaina Varilan pesäpallopyhätössä Kumurin miesten vieraaksi saapui sarjajohtaja Mynämäen Vesan joukkue. Päivän ottelussa Kumurin osalta hutunkeiton voitto jäi suurimmaksi saavutukseksi. Mynämäki vei kolme pistettä mukanaan voittaen 2-0 (9-0, 8-3).

Tähän päivään osui useampia päällekkäisyyksiä ja poissaoloja, jonka vuoksi osa pelaajista pelasi uusilla pelipaikoilla niin sisä- kuin ulkovuorossa. Ensimmäisellä jaksolla Kumurin pakka oli sekaisin ja Mynämäki vei jaksovoiton juoksuin 0-9. Toisella jaksolla Kumuri sai hyvän startin ja ensimmäisellä lyöntivuorolla 3-0 johtoasemansa. Vastustaja kuitenkin tuli rinnalle ja ohi, toisen jakson päättyessä 3-8. Lukemat olivat kuitenkin hyvin maltilliset ottaen huomioon isosti muuttuneet pelipaikat.